luni, 18 februarie 2008

Cicatrizin


Tot produs naturist produs de TIS farmaceutic, Cicatrizin este un unguent pe baza de tataneaza, sunatoare, musetel si galbenele (dupa cum se vede si in imaginea alaturata). Cicatrizin este un cicatrizant natural, putand fi folosit pentru tratarea cicatricilor, cu conditia ca ca cicatricile sa fie noi(aparute de curand)
Are o compozitie densa, de culoare alba, se aplica pe zonele afectate, dupa care puteti sa aplicati machiajul (insa daca puteti, renuntati la machiaj-fond de ten,corector,pudra si alte produse ce incarca tenul-).
Pret Cicatrizin: ieftin, 5-6 lei.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Unde as putea gasi acest produs??:| Te rog lasa un PM la adresa sw_cata@yahoo.com

Raluca spunea...

Se gaseste in farmaciile naturiste.

Anonim spunea...

azi mi'am cumparat si eu cicatrizin... vreau sa vad daca e bun... nu numai in farmaciile naturiste se gaseste... in xce farmacie... numai sa aiba produsul...;;) m'a costat 5.5 lei;;) e foarte ieftin:D

Anonim spunea...

este forte bun eu ma epilez facial si in 3 zile sunt canoua

Anonim spunea...

Dar pentru cicatricile mai vechi ???

Anonim spunea...

Eu folosesc Cicatrizin pentru a-mi trata o placa destul de serioasa de sub ochiul drept; se pare ca mi-am sectionat si un vas important de sange. Treaba e ca dupa ce am curatat si dezinfectat rana si dupa ce aceasta nu a mai supurat, am aplicat crema si deja, dupa numai 24 de ore,rama este inchisa complet, scade de la o ora la alta si inafara de hematon si toate cele nici nu ma mai doare. Voiam sa spun ca recomand Cicatrizin in astfel de situatii.

Dalkalaci Sengul spunea...

O sa încerc si eu pentru,coșuri,șanț foarte curioasa daca trece !!!

Acnee