sâmbătă, 26 aprilie 2008

Microdermabraziune


Procedeul de microdermabraziune consta in indepartarea stratului superficial al pielii, folosindu-se pentru diminuarea ridurilor fine, depingmentarea cicatricilor, dar si pentru semnele ramase in urma tratamentelor anti-acnee.
Este important sa stiti ca microdermabraziunea nu se foloseste in cazurile de acnee severa, herpes sau negi.
Microdermabraziunea in cazul acneei poate fi folosita in formele usoare, dar si pentru petele care raman in urma vindecarii de acnee.
In general, tratamentul este bine suportat de pacienti. Se face atat in clinici specializate, cat si in saloane de cosmetica, unde este numit si "gomajul de pranz", deoarece clientele se pot chiar machia dupa microdemabraziune.
Microdermabraziunea se face cu diferite substante, iar numarul aparatelor de dermabraziune este de peste 100, existand astfel mai multe nivele ale intensitatii cu care actioneaza microdermabraziunea.
Pentru a scapa de petele de la acnee, trebuie sa faceti intre 4 si 8 sedinte de microdermabraziune, la interval de 1-2 saptamani. Fiecare sedinta dureaza intre o jumatate de ora (doar pentru fata) si aproximativ o ora (fata, gat, decolteu).
Complicatiile in urma microdermabraziunii nu sunt grave, cea mai frecventa fiind roseata, care de obicei dispare in 24 de ore. Rareori, roseata persista cateva zile.

Niciun comentariu:

Acnee