miercuri, 2 ianuarie 2008

Mihaela Leventer

Medic primar dermatolog, Mihaela Leventer este destul de mediatizata si cunoscuta in acest domeniu(acnee).
Popularitatea dumneaei vine si din faptul ca dispune de tehnici si aparatura de ultima generatie, eficiente in tratamentul acneei.
Dr. Mihaela Leventer poate fi gasita la Clinica Dermastyle, in Bucuresti.
Este considerata foarte bine pregatita, si de aceea, este foarte cautata, motiv pentru care o consultie la Dr. Mihaela Leventer nu se poate obtine imediat. Pentru o programare la Dr. Mihaela Leventer trebuie sa asteptati 2-3 luni, insa in cel mai probabil caz veti fi programati la unul din medicii care lucreaza cu dumneaei, care merg pe aceeasi schema de tratament (nu aceeasi pentru toti, evident).
Adresa la care poate fi contactata este:
str. Sevastopol, nr.13-17, et.1, ap.204
sector 1, Bucuresti
(langa Hotel Diplomat, între Calea Victoriei şi Piata Buzesti)

10 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua!
Am 23 de ani si de un an am probleme serioase cu tenul.Imi apar cosuri foarte dureroase in piele ce devin precum ganglionii.
Puncte negre foarte inradacinate iar ciclul nu mai vine regulat.Pana la 23 de ani nu am folosit niciodata crema si fond de ten...toate astea ma afecteaza psihic sunt foarte inestetice.Am fost la doctor si mia dat Zinc petru o luna; Diane 35 si izotrexim dar pe perioada tratamentului mi-au trecutacum sunt in aceiasi situatie.Nu mai rezist am incercat tot felul de produse de curatare si indepartare inclusiv de la Away etc dar nimic nu le amelioreaza.Vreau sa fiu ca inainte sa-mi se prescrie un medicament sa scap definitiv nu doar temporar. ajutati-ma va rog pentru ca sunt la capatul puterilor!!!

Raluca spunea...

Stiu ca este dificila situatia si cunosc sentimentul frustrarii si al neputintei in fata acestei probleme.Nu o sa va cer acum sa nu disperati fiindca stiu ca nu este usor, insa daca spuneti ca pana acum nu ati avut probleme este posibil sa fie o cauza hormonala. Eu nu imi permit sa va dau sfaturi fiindca nu sunt specialista, insa va recomand sa-l consultati pe domnul doctor dermatolog Ioan Nedelcu(va asigur ca nu este vorba despre niciun fel de publicitate), dar de asemenea consultati si un endocrinolog in aceasta privinta(poate chiar dansul va va recomanda acest lucru).Va urez succes! PS:nu disperati daca ati incercat mai multe tratamente care nu au functionat,in situatia asta ma aflam si eu si nu credeam ca se va mai rezolva vreodata,insa fiecare ten reactioneaza diferit.

Raluca spunea...

*organism, nu ten:)

Anonim spunea...

Eu am fost la o consultatie la Dr. Leventer in data de 20.01.2010.

Pentru faptul ca am platit 200 ron consultatia ma asteptam sa obtin sfaturi detaliate si sa imi raspunda la intrebari. In schimb am fost tratata foarte evaziv, am primit o reteta si cand am intrebat care sunt pasii urmatori, ce trebuie sa fac nu am primit niciun raspuns. Am stat in cabinetul ei maxim 10 minute si acele minute au fost fara o valoare adaugata, doar cat a scris reteta si apoi nu stia cum sa ma dea afara mai repede din cabinet. Nu va recomand sa mergeti acolo daca aveti asteptari mai mari si doriti explicatii detaliate.

Andreea

Anonim spunea...

am fost si eu la doamna Leventer si pot spune ca am ramas foarte placut surprinsa.. A facut intr-adevar minuni pentru mine si tenul meu..
Aveam probleme foarte mari si acum sunt de nerecunoscut..

onikutza spunea...

Buna ziua!
Ma numesc G.Oana,sunt din Prahova,am 17 ani...
As dori din suflet sa ma sfatuiti si pe mine in legatura cu cosurile..am foarte multe pe fata mai ales in zona fruntii si a gurii...dati-mi niste sfaturi va rog...multumesc

Anonim spunea...

Pentru tratamentul acneei folositi ceaiul Trei frati patati. Nu este o gluma!! este miraculos. Eu am avut acnee pe spate de la varsta de 19 ani, am facut analizele la Institutul Cantacuzino si mi s-a descoperit stafilococul coagulazo-negativ ce declanseaza aceasta acnee. Am facut autovaccin timp de 2 luni dupa o schema data de ei dar degeaba. De o luna de zile folosesc acest ceai, 2 cani pe zi si acneea a disparut in totalitate. Merita incercat nu va costa nimic.

Anonim spunea...

Eu am fost la Leventer la Dermastyle pentru o problema relativ minora (o roseata a tenului). MARE GRESEALA AM FACUT! Nu s-a uitat decat superficial la fata mea cu o lupa apoi mi-a prescris niste creme de la o firma careia ii facea reclama pe holurile clinicii, creme pe care am dat banii de pomana pentru ca mi-au uscat si iritat fata, asa ca nu le-am folosit decat vreo 2 saptamani si mi-a zis ca e musai sa iau anticonceptionale 3 luni de zile ca sa am un ten fara probleme. Si cu toate ca la inceput am zis ca nu iau asa ceva, pana la urma m-a convins si am mers pe mana ei, ca am zis ca e doctor si stie ce face. Imi dau si acum pumni in cap ca am bagat in mine hormoni sintetici timp de 3 luni de zile. Am vrut sa renunt dupa 2 luni de zile, i-am zis doctorei ca nu ma simt bine de la anticonceptionale si ca nu vad nici o schimbare in bine a tenului si ea a zis ca sa le mai iau inca o luna ca sa am rezultate si mi-a dat sa iau un alt fel de anticonceptionale (yasmin) care mi-au dereglat organismul ingrozitor. Am vrut sa le intrerup dupa 2 saptamani, dar mi s-a spus ca e mult mai rau sa intrerup folia la jumatate, asa ca am luat toate cele 21 de pastile. De pe urma lor am avut doar efecte negative : depresii, edeme sub ochi care nu au mai disparut niciodata, imi cade parul f. mult, celulita (probabil de la retentia de lichide), iar tenul arata mai rau ca inainte. De la o simpla roseata, de care oricum n-am scapat, am ajuns la probleme mult mai grave. Asa ca sfatul meu e sa aveti mare grija la ce doctori mergeti. Nu faceti greseala pe care am facut-o eu de a merge la un doctor doar pentru ca apare la TV (mai mult ca sigur ca a dat bani grei ca sa fie invitata la diverse emisiuni la TV si sa-si faca reclama in felul asta). Totul e o strategie de marketing, inclusiv faza cu 3 luni de asteptare si cu tarifele obraznic de mari, ca sa te faca sa crezi ca cine stie ce e de capul ei. Una e sa fi un doctor cunoscut si alta e sa fi un doctor bun. E superficiala si incompetenta! Regret enorm ca am mers pe mana ei si nu am consultat si un alt medic inainte sa iau acele anticonceptionale blestemate. Mi-au dat complet organismul si implicit viata peste cap ((

Anonim spunea...

Am fost la foarte multi medici cu privire la acneea mea, insa singura persoana care m-a vinecat a fost Mihaela Leventer. Mi s-a sugerat un tratament tot de 3 luni, cu anticonceptionale, Yasmin, pe care mi le-a prescris doar dupa ce am facut analize de sange, ceea ce cere tuturor pacientilor ei. Sustin acest lucru deoarece am foarte multe cunostinte care au apelat la ea. a fost un tratament dur, mi s-a uscat fata, m-am chiar decojit, insa dupa 3 luni si jumatete, am un ten incredibil. Daca inainte eram in fiecare zi cu fond de ten si nu puteam sa ies din casa nemachiata, acum am 2 luni de cand nu am mai folosit nici un machiaj. Este un medic extraordinar si sugerez tuturor celor care aveti probleme sa apelati la ea. Insa trebuie sa URMATI tratamentul asa cum zice, pentru ca pana la urma, daca ati fost si la alti medici, fara nici un rezultat, ce aveti de pierdut daca urmati un tratament cap coada? Pana la urma pentru noi o facem! Eu nu am primit raspunsuri si nu am fost tratata pana nu am ajuns la Mihaela Leventer. O recomand cu cea mai mare incredere, in conditiile in care, datorita dansei sunt o persoana vindecata!!!

Anonim spunea...

Bani multi aruncati in vant pentru 10-15 minute de asa zisa consultatie, care de fapt nici nu poate fi numita consultatie, ca nu iti face absolut nimic, doar iti scrie plictisita o reteta cu niste dermatocosmetice si anticonceptionale, care iti fac mai mult rau decat bine.

Nu va sfatuiesc sa mergeti la aceasta doctora, numai reclama e de capul ei.

Si postarea anterioara tot a reclama miroase...

Acnee