miercuri, 2 ianuarie 2008

Acneea juvenila

Dupa cum ii arata si numele, acneea juvenila este o afectiune "a tineretii", care poate incepe de la varsta de 12-14 ani, in perioada pubertatii. Acneea juvenila are o evolutie diferita la fiecare persoana ce are acnee, si dispare brusc, de obicei, in jurul varstei de 19-20 de ani.
Este adevarat ca nu toti oamenii au acnee juvenila, insa cei mai multi sunt cei care au aceasta afectiune(studiile arata ca 75% dintre adolescenti au acnee).
Acneea juvenila presupune existenta unor leziuni la nivelul pielii, care se caracterizeaza prin inflamatii purulente a folicului sebaceu. In perioada adolescentei creste secretia sebacee care favorizeaza aparitia acneei juvenile.
Pentru tratarea acneei juvenile, exista mai multe tratamente, iar cel potrivit dvs va va fi recomandat de medicul dermatolog.

2 comentarii:

bilabila1 spunea...

Eu am reusit sa scap de acnee dupa ce am folosit un tratament cu 100% ulei pur de arbore de ceai(tea tree) de la Thursday Plantation. Recomand cu incredere pe mine, m-au ajutat produsele

bilabila1 spunea...

Pentru acnee am folosit Gel Medicinal cu 100% Ulei pur Arbore de Ceai, demachiant si lotiune tonica special concepute pentru acnee pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation

Acnee