sâmbătă, 5 ianuarie 2008

Ioan Nedelcu

Ioan Nedelcu este seful clinicii de dermatologie in cadrul Spitalului Militar din Bucuresti. De asemenea, Ioan Nedelcu dispune de un cabinet particular situat pe Str. Veronica Micle, nr. 15 (mai degraba il gasiti la cabinet, fiindca potrivit unor informatii nu mai poate fi contactat la Spitalul Militar din motiv ca a fost nevoit sa se pensioneze)
Foarte bine pregatit, cu o vasta experienta in domeniul acnee, Ioan Nedelcu este unul dintre cei mai renumiti medici dermatologi din Romania.
Mai multe informatii despre Ioan Nedelcu gasiti aici.

18 comentarii:

Anonim spunea...

salut! imi zici si mie un nr de tel de la acest cabinet si numele lui? vreau sa merg neaparat. si daca stii si cat costa.. merci!

Raluca spunea...

Contact

SEDIU SOCIAL:

DEUTERIA COSMETICS SRL
Str. Veronica Micle, nr. 7, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel.: 021.310.7950 / 0729.582.798

Raluca spunea...

De pret nu stiu. Eu cred ca merita oricum, fiind cunoscut la nivel national. Eventual te interesezi de pret cand suni pentru programare.

Anonim spunea...

Se face in fiecare zi de 1 si 16 a fiecarei luni la ora 12. Intr o ora se duc rezervarile.
0213107885

Consultatia costa 200 RON.

Anonim spunea...

Pentru programare eu am sunat intr-o vineri, la ora 9 dimineata (se putea de la ora 8). Mi-au spus sa vin luni iar consultatia este 210 RON.
A.

Anonim spunea...

Cabinet Ioan Nedelcu
Str. Veronica Micle, nr. 7, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel.: 021.3107942 pentru programari. Numar de mobil postat intr-un mesaj anterior este pentru magazinul Deuteria.
Programarile se fac in fiecare zi; vineri pana ora 14:00.
Consultatia costa 210 ron

Anonim spunea...

Am fost si eu la cabinetul asta. O fi bun, nu zic nu, dar te indoaie la bani. Nu prea cred ca ma mai vede pe-acolo.

Anonim spunea...

exagerat de scump preturi mai mari decat in germania

Anonim spunea...

Am fost si eu acum vreo 5 ani la dl. dr. Nedelcu. Intr-adevar, e scump si tratamentul si consultatia, plus ca eu am mers 6 luni (o data/luna)la Bucuresti. Dar nu regret deloc. Ma chinuiam de multi ani cu probleme dermatologice, am fost la multi "doctori" de diverse specializari si am cheltuit degeaba poate mai multi bani, timp si stres. Dar la dr. Nedelcu s-a rezolvat. Si acum, la multi ani de atunci, nu mai am probleme. Costa, dar merita. Si e sigur.

Anonim spunea...

Mie sincer nu mi-a rezolvat problema acest domn doctor. am mers cu o problema, mi-a prescris un tratament doar uitandu-se un pic la pielea mea (fara alte teste sau investigatii) si am platit consultatia de 210lei. Bun...dupa doua saptamani am fost din nou la dansul deoarece situatia se inrautatise, lucru pe care l-a confirmat si dansul. Sincer, ma asteptam sa nu mai platesc inca o data consultatia de 210 lei din moment ce tratamentul pe care mi-l prescrisese nu fusese conform problemei pe care o aveam. Cu toate astea am platit inca o data consultatia, adica 210lei. Imi pare rau ca nu mi-am exprimat atunci nemultumirea dar eram prea dezgustata!

Anonim spunea...

nedelcu mi-a distrus copilaria. Mi-a dat la 7 ani Diprofos pentru o reactie alergica si a "uitat" sa-mi spuna sa nu mananc sarat. In 3 luni am pus 20kg si aproape ca am devenit obez, stare de care am scapat cu greu mult mai tarziu. Iar la vremea aceea se lauda cu calitatea de membru al Asociatiei Americane de Dermatologie. Un exemplu de neatentie incompetenta. Aveti grija...

Anonim spunea...

Am fost la dl. dr. pentru a trata o acnee usoara si dupa 2 luni de tratament in valoare de 2500 - 3000 lei, m-am ales cu o acnee moderata.

Anonim spunea...

Am fost la dl.Nedelcu cu o acnee moderata si din pacate a fost una din cele mai proaste decizii...pe langa faptul ca preturile sunt exagerate(nu mai zic ca nu da nici bon de casa), iar produsele cosmetice pe care dansul le produce nu au dat nici un rezultat(am dat peste 400 lei), partea cea mai proasta este ca mi-a recomandat "drenaj chirurgical"in urma caruia toata fata mi s-a infectat si s-a transformat intr-o acnee purulenta groaznica. Procedurile urmate m-au dezamagit total, superficiale si cu igiena precara. Sfatul meu: incercati in alta parte!!!

Anonim spunea...

Am fost anul trecut la el ca la pomul laudat si am plecat foarte dezamagita.
Foarte superficial,consultatia nu a durat mai mult de 10 minute.

Anonim spunea...

O mare dezamagire..partea cea mai proasta, dincolo de sumele platite, e ca in urma asa zisului drenaj chirurgical, m-am ales cu semne pe fata!!! trist..nu mi s-a parut ca practica medicina ci ca e un bussines din care doar dansul castiga!!

ioana spunea...

Am fost si eu la dansul, mi s-a parut un medic bun. Din pacate insa are niste angajati lamentabili. Nu raspund la telefoane fiind prea ocupate sa fumeze, sa barfeasca sau sa piarda timpul cu orice altceva, astea sunt lucruri vazute de mine cat timp am pierdut pe la usa cabinetului asteptand sa intru, si nu 1 data! Nu se respecta orele de programare niciodata, venind mereu pile si cunostinte suprapuse cu programarile facute, iar daca indraznesti sa te plangi ti se inchide imediat telefonul. Am ramas pur si simplu socata ca la un medic cu un astfel de renume esti tratat asa. Probabil pentru ca sunt prea multi clienti si atunci putin le pasa, intrucat mi s-a spus clar si raspicat ''Asta e, va convine bine''. Rusine!!!!

Anonim spunea...

Am fost si eu o data la dansul. De asemenea mi s-a recomandat sa fac acest "drenaj chirurgical" explicandu-mi despre ce este vorba si in ce consta insa nu mi sa parut o idee tocmai buna..Am incercat sa ma mai informez de pe internet despre acest proces insa nu am gasit absolu nimic. Am mai citit in schimb pe aceasta pagina despre alte doua persoane care au facut drenajul si nu au fost deloc multumite. Mai sunt alte persoane care au facut drenajul? Daca da, ce s-a intamplat dupa cu fata voastra, ati scapat de acnee?

Anonim spunea...

Am avut si eu probleme forte grave cu acneea. Am urmat tratamentul prescris de Dr. Nedelcu si in 6 luni nu am mai avut aceasta problema. Este un medic forte scump, acum vro 4 ani cu tratament, consultatii(care nu au durat mai mult de 10 minute ) analize periodice si cremele lui m-au dus undeva la 3 000 lei, o suma deloc deglijabila. Nu regret deloc ca l-am ales ca medic. Inca mai folosesc cremele lui si am un ten mai mult decat ok.

Acnee