sâmbătă, 5 ianuarie 2008

Corina Zigu

Dr Corina Zigu este un medic dermatolog din Bucuresti, ce poate fi contactata la cabinetul medical (privat) Dermagin, ce se afla la urmatoarea adresa:
Str. George Enescu, nr. 7, ap. 3, sectorul 1.
Tel: 0723.588.593;
Tel/Fax 318.27.82.
Este o doctorita OK, dispusa sa-si asculte pacientii, pe care ii incurajeaza de fiecare data.
Cabinetul de asemenea este in regula, fiind utilat cu laser si aparatura pentru diferite interventii.

33 de comentarii:

Anonim spunea...

Buna.Sunt on baiat din privincie si sunt an cautarea unui tratament eficient ampotriva acneei severe cred din confirmarea unui alt doctor dermatolog.Am urmat un tratament supravegheat de medicul meu prescris cu rouacutane,sotrent10 si isotrexin gel timp de o luna,apoi am avut o schimbare pozitiva dar dupa aproximativ 4 luni a reaparut aceasta acnee.Nu sunt un consumator de tutun de alcol ocazional,de carne si mezeluri condimentate moderat nu sunt o persoana publica dar lucrez cu acesta si deseori sunt antrebat de boala aceasta si evident complexat..nu neaparat o parere dar daca as avea certitudine ca merita sa ancerc un control amanuntit a boli si un diacnostic ansotit de un tratament eficient pot fi contactat pe e-mail la zaharie_cipri@yahoo.com an an orce circumstante si indiferent de costurile tratamentului.va multumesc si astept raspuns.

Anonim spunea...

Buna! ai idee cam cat costa o consultatie?

Ramona
ajiramx@yahoo.com

Raluca spunea...

Nu am idee in privinta pretului, banuiesc ca in jur de 50-100 RON, consultatie in care intra mai multe sedinte (asa ar trebui in mod normal).

Anonim spunea...

Buna, am o intrebare destul de simpla dar suficient de utila ptr mine.De un an si cateva luni folosesc zinery-cu o pauza de 4 luni- iar rezultatele sunt destul de ok.Ma uitam acum pe cateva bloguri iar multi dintre cei care au folosit acest produs spun ca dupa o anumita perioada medicamentul nu-si mai face efectul.aici a aparut temerea mea, si mi-ar fi de mare ajutor o parere profesionista pe acest topic.Multumesc.

Raluca spunea...

Anonim: Atat timp cat funtioneaza,iar in plus in pauza de 4luni nu iti reapare,e OK:)Te sperii atunci cand observi ca nu mai da rezultate la tine, nu la toti cei de pe "bloguri".

aly spunea...

Buna,ma numesc Aly si as vrea sa spun ca,eu am incercat atat zinerit cat si alte creme,dar din pacate isi faceau efectul doar cateva saptamanai dupa care ma dadeam cu ele degeaba.La dermatolog nu am fost niciodata si de aceea as vrea sa imi fac o programare la doamana doctr Corina Zigu pt ca am citit despre ea pe net si am vazut destule pareri bune despre dns.

aly spunea...

Buna,ma numesc Aly si as vrea sa spun ca,eu am incercat atat zinerit cat si alte creme,dar din pacate isi faceau efectul doar cateva saptamanai dupa care ma dadeam cu ele degeaba.La dermatolog nu am fost niciodata si de aceea as vrea sa imi fac o programare la doamana doctr Corina Zigu pt ca am citit despre ea pe net si am vazut destule pareri bune despre dns.

Anonim spunea...

Am fost la Dermagin saptamana trecuta,si merg iar saptamana aceasta,eu nu am mai avut probleme de cativa ani,dar de la sauna am facut cateva bubite,apoi medicul meu dermatolog din Pitesti,care m-a scapat acum 5 ani de acnee in 2 luni,mi-a dat ceva prea puternic,cu efecte secundare,un preparat cu tetraciclina-metronidazole-diprosalic,mi-au trecut cojile de la bubite in 2 zile,dar la 3 saptamani,am facut eruptie acneiforma.Corina Zigu este ok,m-a ascultat si m-a incurajat,consultatia este 100 ron si merita.

marele anonim spunea...

pentru anonim: si practic, ce ti-a facut? iar a doua intrebare, in tarif intra doar prima consultatie sau mai multe sedinte?

kris spunea...

am fost saptamana trecuta la dna doctor Corina Zigu si va confirm ca este o persoana super ok ,a stat cu mine de vorba , m-a ascultat (ceea ce alti medici nu fac) si m-a incurajat ca voi scapa de acnee. consultatia m-a costat 100 ron ceea ce nu este un pret mare pentru a-mi rezolva problema.

andreea spunea...

si eu am fost la d-na doctor Corina Zigu si intr-adevar este super ca medic si ca om. Va recomand sa mergeti cu incredere la cabinetul derma pentru orice problema dermatologica aveti.Face inclusiv tratament laser.

Anonim spunea...

si eu am fost la dr zigu si in cinci minute a terminat totul ,mi-a dat niste creme sa le iau fara sa ma puna sa imi fac niste analize inainte ,desi fata mea arata oribil mi-a zis ca am o simpla acnee,iar in scurt timp dupa niste analize am descoperit ca am stafilococ auriu asa ca se intelege cat e de buna ca medic............

Anonim spunea...

M-am plictisit de doctori care se cred profesionisti.Cat despre D-na Dr. Zigu pot sa va spun ca am fost timp de 5 ori la dansa la un interval de 2 sapt. in speranta ca voi rezolva o problema mai veche cu acneea. A fost prea ocupat cu plecatul in diverse concedii ca sa dea atentie si pacientilor de pe urma carora traieste. Niste analize facute din care reiese ca am avut stafilococ auriu, niste creme, si vechea expresie "sa mai incercam si cu asta". Nu mai vreau sa incerc d-na doctor ca puteam sa fac asta si acasa fara atatia bani dati la consultatiile dvs. Daca nu va simtiti in stare sa va tratati pacientii alegeti-va alta meserie si nu va bateti joc!

Anonim spunea...

concluzia mea,nu mi-a placut de ea de la inceput,sunt anonimul din pitesti,mi-a zis ca am seboree si foliculite,acum 3 luni cand am fost,mi-a dat niste preparate de la care mi-au mai trecut bubitele de la acnee-corticosteroida,nu foliculita,dar mi-a recomandat si blue cap si keracnyl,care mi-au ars fata,si de la sampon am facut coji,nici nu aveam matreata,doar par uleios.La a doua vizita,retin-a,care m-a usturat,mi-a facut pielea uleioasa,am facut cojite la nas,si uree,fara protectie solara,deci mi-am ars fata mai rau,am facut riduri,si s-au marit porii,pentru ca am stat in soare.Deci aveam zona mediana a fruntii cu probleme,apoi,toata fruntea,nasul,obrajii,va multumesc doamna doctor,acum am dermatita seboreica,cu coji si altele,sa nu mergeti la ea.

kris spunea...

DACA INTR-ADEVAR AI AVUT ASA MARI PROBLEME CU DOCTORITA ZIGU DE CE NU-TI SCRII NUMELE? CUM SE FACE CA TOTI CEI CARE AU O PARERE BUNA DESPRE ACEST MEDIC ISI SCRIU NUMELE SI TU (SINGURUL CARE AI O PARERE PROASTA) NU TI-L SCRII. EU CRED CA NU ESTE ADEVARAT CEEA CE AI SCRIS.EU PERSONAL AM FOST LA CABINETUL DOCTORITEI ZIGU SI SUNT FOARTE MULTUMITA DE REZULTAT SI DE CUM AM FOST TRATATA DE ACEST MEDIC. ESTE CEL MAI OK MEDIC PE CARE L-AM INTALNIT.

kris spunea...

SI APROPO, IN CONCEDIU DR.ZIGU A FOST CAM 10 ZILE LA JUMATATEA LUNII AUGUST CA MI-AM FACUT PROGRAMARE INAINTE SA PLECE SI M-A ANUNTAT CA SE INTOARCE IN 10 ZILE. NU TI SE PARE NORMAL CA ORICE OM ARE DREPTUL LA CATEVA ZILE DE CONCEDIU INTR-UN AN? MIE DA.

Andreea spunea...

Pt Kris: A fost de mai multe ori in concediu Dr. Zigu, asa ca tot timpul era preocupata de alte lucruri.Am incercat multe creme care acum stau aruncate prin casa, o gramada de bani aruncati, si incercari pe care puteam sa le fac si eu acasa fara bani dati pe consultatii.
Numele meu este Andreea si povestea mea este f adevarata.

Anonim spunea...

Eu am inceput sa merg la dr.Zigu din luna august si atunci a avut cam 10 zile de concediu.In rest, de fiecare data cand sunam ptr. programari era la cabinet. Nu stiu cand ziceti voi ca a avut mai mult concediu. Si cum am spus mai sus,mi se pare normal ca fiecare om sa aiba concediu. Si in ceea ce privesc "cremele care stau aruncate prin casa", eu am folosit tratamentul dat de dna dr. si a dat rezultate foarte bune. Sunt super incantata ca am scapat de acnee , ceea ce va doresc si voua.

Andreea spunea...

Pai atunci poti sa o iei acasa daca tot e asa buna profesionista. Nu cred ca ai inteles:bineinteles ca fiecare om are dreptul la concediu, dar profesia e profesie iar concediul e concediu.D-na doctor nu le-a separat deloc. Daca tie tratamentul dansei ti-a fost de folos nu inseamna ca le-a fost de folos la toti pacientii dansei.Nu generaliza.
Apoi nu mai spun ca mai avea si probleme cu secretara care a furat din gestiunea dansei si in timp ce veneam eu la consultatii ea tinea si interviuri.Intereseaza-te inainte sa-i tii partea gratuit.
Din cate stiu eu medicina nu se face la FR.

Raluca spunea...

OK Andreea, au cam inteles cu totii ideea ta. E cazul sa insisti?

Alex Cristea spunea...

anonim consultatie costa 100 ron...e super de treaba doctora am fost si acum 1 saptamana si mim s-a parut de treaaba fata de alti doctori...deci merita sa te duci...deci 100ron si intra 3 consultatii daca nu ma insel.

Anonim spunea...

Pai, si nu era normal sa-si caute alta secretara? Doar n-o mai tinea pe aia pe care a prins-o ca a furat.

teodora spunea...

Si eu am fost la dna dr.Zigu in perioada in care tinea si interviuri,dar de fiecare data intai lua pacientii. Nu m-a lasat sa astept ca sa tina interviul.Cand am fost eu asa a procedat.Eu am fost si sunt foarte multumita de dna doctor Zigu Corina.

Florina spunea...

buna Zaharia....eu am fost la doamna zigu si este un dermatolog nemaipomenit...te sfatuitesc sa mergi la cabinetul ei o sa-ti dea sa faci niste analiza cu siguranta ...din ce povestesti tu e posibil sa ai un streptococ la nivelul nasului sau gatului...care se trateaza cu antibiotic .bafta !

Anonim spunea...

Si eu am fost la dna Zigu ... in 5 minute a terminat tot consultul. Sincer, am ramas surprins. Dupa ce am asteptat o jumatate de ora sa vina la cabinet (cu toate ca aveam programare la o anumita ora)... am mai dat si 120 ron pe 5 minute:( M-a intrebat ce am, mi-a prescris niste creme si ... gata ... Acum astept sa vad rezultatele ... sper ca n-am pierdut niste bani aiurea ...

alecs spunea...

Buna, si eu am fost la cabinetul dnei doctor Corina Zigu si vreau sa va spun ca sunt foarte multumita de modul cum m-a tratat, si mai ales de rezultate. Chiar este un super medic si om.

Anonim spunea...

nu va sfatuiesc sa consultati acest medic!

Anonim spunea...

ma numesc razvan zigu si as vrea sa stiu mai multe despre nume,nu m-am mai intalnit cu acest nume.adresa de mail razvan_2007z@yahoo.com

Anonim spunea...

si eu am fost la doamna doctor...cand a tebuit s astept mai mult de jumatate de ora cand dansa deja imi facuse programare la o anumita ora..... intr-o 100 de lei nu intra dekt o consultatie nu 3 cum spunea cineva.....iar ca si doctor nu stiu ce sa zic ...cred k le prescrie tuturor acelasi tratament.....

mihaela spunea...

Buna , eu am fost acum o saptamana la dna doctor Zigu Manu Corina( cabinetul din George Enescu nr.7) si am fost foarte multumita de ea si de tratamentul recomandat. Am avut o acnee foarte urata pe fata si gat si dupa ce am tinut tratamentul recomandat am vazut efectele pozitive. Este o persoana foarte ok si un doctor foarte bun si recunoscut. Ma ascultat si tot la cabinetul dansei am facut o interventie laser pentru un neg la mana. Numai dupa o saptamana sa cicatrizat foarte frumos si nu am avut nici o problema. Apropo consultatia este 120 Ron . Cat despre doamna doctor eu am numai cuvinte de lauda la adresa dansei. O recomand tuturor.

anda spunea...

buna.sunt anda. am fost la doamna doctor corina zigu saptamana trecuta pentru acnee.este o doctorita super de treaba .am vorbit .consultatia este 120 RON . insa merita.

Anonim spunea...

Am fost la doamna doctor si prima impresie, trebuie sa spun, este una negativa... pentru 120 de ron ma asteptam macar sa se uite la mine de aproape, nu de dupa un birou si nu sa imi prescrie medicamente de aproximativ aceeasi suma...fara sa imi spuna clar ce am. Dermatita e asa de generala...am sa incerc alt doctor...imi pare sincer rau de banii si de timpul meu, nu ca ar fi durat mult, in 10 minute m-a terminat... Calculati si voi 120 de ron pentru 10 minute si vedeti daca merita... Am sa ii incerc tratamentul si promit sa revin pe acest blog, dar repet prima impresie... Raluca

Madalina spunea...

Am fost de curand la d-na doctor Zigu si sunt in plin tratament pentru acnee..mi-a dat o mixtura cu antibiotic preparata la farmacie, sodermix, ivatherm si triderm si deja se vad rezultatele. eu personal sunt multumita si chiar daca consultatia nu a durat mult asta nu inseamna ca nu este preocupata, parea dispusa sa vorbeasca.A vrut sa ma trimita la o ecografie ovariana, dar i-am spus ca am fost si e totul in regula. a tinut sa ma linisteasca ca o sa rezolvam si acum chiar cred asta, desi nu am avut o prima impresie grozava.

Acnee