marți, 16 septembrie 2008

Substante comedogene

Iata lista cu substante comedogene (care favorizeaza acneea). In dreptul fiecarei substante apare scris gradul de iritare(potentialul comedogen), fiind cuprins intre 0 si 5. Pentru a nu va inrautati probleme cu tenul (acnee, pete etc) trebuie sa evitati produsele ce contin substante cu gradul mai mare de 3 (grad 3,4,5) - acestea devin substante comedogene. Substantele cu gradul 0, 1, 2 sunt OK din acest punct de vedere.
Puteti printa tabelul pentru a verifica atunci cand cumparati un produs pentru ingrijirea/tratarea tenului acneic/gras.

5 comentarii:

Anonim spunea...

piata este o masinatzie! acneea nu poate fi indepartata prin produse de ingrijit! alea doar mentin curatenia! nimeni nu mentioneaza ca pielea cu probleme este soneria ca ceva nu merge bine in interior!!! de exemplu disfunctii tiroidiene, daca nu este tratata cu medicament adecvat,ataca pielea,schimbari ale pielii!! apare constipatie, par fragil etc, sau probl ginecologice! se pare ca pe unii ii intereseaza doar vinderea unor produse decat sanatatea oamenilor! pana si dermatologul m-a mintit mai mult de 4 ani incercand zeci de produse si niciodata nu mi-a zis motivul acneei! de indata ce m-am dus la endocrinolog totul a fost clar! trezirea va spun si nu ascultati tot ce vi se spune la tv ;)

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Site Brasov spunea...

Echipa Site-Brasov realizeaza site-uri profesionale cu preturi incepand de la 99 RON. Avand o experienta de peste 5 ani in domeniu, webdesigneri nostrii va ofera garantia unui site bine facut. Noi va facem site-ul si il aducem printre primele pozitii in cautarile de pe Google, Yahoo, Bing,AOL etc.

Pentru cei ce au deja un site, prin serviciile noastre de SEO optimizam site-ul dorit astfel incat numarul de vizitatori sau de potentiali cumparatori poate creste cu peste 25-30%.

NEW! Acum va punem blogul pe domeniu .com .net .org .biz sau .info la cele mai mici preturi!


Contact la www.site-brasov.blogspot.com sau la adresa de e-mail site_brasov@yahoo.com

Paul Rusu spunea...

Foarte bun dar nu ar strica sa arunci un ochi si aicea  http://referate-comentari.blogspot.ro/2014/02/acnee-cosuri-tratamentul-eliminare-de.html

cristodulo luc spunea...

Foarte bun dar nu ar strica sa arunci un ochi si aicea  http://referate-comentari.blogspot.ro/2014/02/acnee-cosuri-tratamentul-eliminare-de.html

Acnee