duminică, 14 septembrie 2008

Anticonceptionale pentru acnee


Multi fac tratament anti-acnee cu anticonceptionale. Ceea ce nu stiu multi este ca anticonceptionalele se administreaza doar in caz de chisturi pe ovare (microchisturi, polichisturi), acestea fiind raspunzatoare si de favorizarea si persistarea acneei, astfel incat disparitia chisturilor duce si la disparitia acneei.
Pentru asta este necesar sa faceti o ecografie a ovarelor, pentru a vedea daca aveti chisturi pe ovare. In caz afirmativ, solutia este administrarea de anticonceptionale, care au atat avantaje cat si dezavatanje. Avatanjele constau in reducerea sebumului, a pilozitatii, acestea pe langa disparitia chisturilor si a acneei. Dezavantajul ar fi ca dupa intreruperea tratamentului este POSIBILA o revenire a acneei (asta inseamna ca este posibila si NErevenirea acneei). Pe langa acest dezavantaj, adaug si cateva efecte secundare -posibile- ca depresia, luatul in greutate.
Dermatologii recomanda de cele mai multe ori, ca anticonceptionale pentru acnee, Diane 35. Acest tip de anticonceptionale, Diane35, produs de Schering (aceeasi firma care produce si Skinoren) este probabil cel mai popular, puteti afla mai multe despre dand click pe Diane 35.
In caz ca medicul va recomanda anticonceptionalele, este important sa stiti ca ele se iau incepand cu prima zi de menstruatie, si pe cat posibil la aceeasi ora, seara(deoarece pot da si o stare de somnolenta).

12 comentarii:

misha spunea...

Acneea se poate trata si prin folosirea unei saune faciale. La mine a dat rezultate. Imi simt tenul mai sanatos. Aceasta sauna faciala mi-am cumparat-o de aici : http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Sauna-faciala-LAICA-BF2062 Sunt fericita ca am dat peste un produs care intr-adevar m-a scapat de aceasta problema.

Dieta spunea...

Eu am incercat de toate, chiar si sauna si nu am rezolvat nimic. Sunt Disperata.

alina spunea...

misha draga, esti pe toate site-urile. Inteleg ca vrei sa promovezi un produs pe care porbabil il comercializezi dar....banuiesc ca tu nu ai avut acnee in viata ta. Nu e frumos sa iti bati joc de sentimentele oamenilor si sa le dai sperante ca dc isi cumpara sauna ta faciala scapa de acnee. E destul de cinic, nu crezi. Sorry dc te judec prea aspru , dar trec pintr-o periada grea exact legata de problema cu acneea, si nu mi se pare deloc frumos ceea ce faci. Sper sincer sa nu ai cu adevarat probleme cu acneea , ca sa vezi ce simiti cand cineva iti promite marea cu sarea si tu nu vezi niciun rezultat.

Anonim spunea...

Tratamente pentru acnee

REZULTATE:
http://www.scribd.com/doc/50419646/NU-SKIN-Clear-Action-System-Acne-Treatment-e-health-nsedreams-com

http://www.facebook.com/album.php?fbid=207203699291677&id=206244666054247&aid=57330

WEBSITE:
http://www.nsedreams.com/pwp/productInfo.do?pwpID=ROW9315433&prodId=97110391&textCacheLocale=en_RO

http://www.e-health.nsedreams.com
http://www.facebook.com/healthbeautyspa

Dupa inscriere beneficiati de 30% reducere!

Ioana spunea...

Interesant

Tina spunea...

Mi-a recomandat cineva sistemul Acne Mary Kay. Este un tratament simplu in 3 pasi, pentru tenul acneic. Aveti posibilitatea sa`l comandati online si sa`l testati gratuit timp de 30 de zile. Sper sa va ajute sa rezolvati problema acneei si sa resimtiti bucuria de a trai!

Elena spunea...

Sincer, nu este normal sa folosesti anticonceptionale doar pentru ca ai acnee si mai ales daca nu iti sunt recomandate de catre un medic ginecolog. De 2 luni folosesc niste produse doar pe baza de plante si vitamine, fara nici un ingredient care sa usuce pielea si ma simt foarte bine. Am scapat de roseata si incep sa scap si de cicatrici chiar, ramase in urma cosurilor. Eu imi las mail-ul: mariaelena1280@yahoo.com pentru cine doreste sa discute cu mine despre aceasta problema care mi-a dat batai de cap din copilarie si pentru cine considera ca a incercat tot ce se poate pentru vindecare, dar fara nici un rezultat. Las si nr de tel de la care am comandat: 0751508521

Henn spunea...

Si eu am acnee , si am fost la ginecolog si mi-a dat o crema: Skineron cu care ma dau dimineata si seara, medicamentul logest pe care-l iau 21 de zile/luna timp de trei luni, si androcur din care iau jumate de tableta/zi 10 zile tot trei luni, nu pot sa va spun rezultatele pentru ca inca nu am inceput, dar sper din tot sufletul sa imi treaca cosurile!
Este un site frumos si este foarte adevarat ce scie , pentru ca nu poti sa iei orice crema sau medicament, cel mai bine e sa mergi la un medic ginecolog. Chiar mi-a zis doctorul ca pudrele si sapunul dauneaza tenului, pentru ca infunda porii. Folositi un sapun facial. Sa nu incercati tratamentul pe care l-am scris eu fara sa va vada un medic pentru ca poate voua nu vi se potriveste. Cel mai bine e sa mergeti la un ginecolog pentru ca nu e normal sa aveti acnee, ceva nu e in regula in interior. Daca aveti cate un cos poate inaintea menstruatiei nu va panicati ca nu este nimic grav, doar daca aveti tot timpul multe-multe cosuri. Sper ca v-am ajutat. Succes tuturor ! :)

tratament acnee spunea...

Poti utiliza o crema care se potriveste cu tenul tau!

Unknown spunea...

Foarte bun dar nu ar strica sa arunci un ochi si aicea sa vezi si alte cauze  http://referate-comentari.blogspot.ro/2014/02/acnee-cosuri-tratamentul-eliminare-de.html

Anonim spunea...

TOATE BB CREMELE SUNT FOARTE BUNE DACA NU MAI FOLOSESTI FOND DE TEN
https://www.youtube.com/watch?v=W9Dnr3CXEhA
POSTAREA ESTE RELEVANTA APROPOS SI DE ACNEE

http://bbcreams.weebly.com/skin79.html
IAR SFATUL DERMATOLOGULUI DIN CLIP E BUN

Anonim spunea...

Saunas are wonderful. Agree with you. Good for entire body and soul.     saunajournal.com

Acnee