duminică, 27 aprilie 2008

Sensibio H2O, Sebium H2O - Bioderma


Sensibio H2O este un demachiant foarte bine suportat de pielea extra sensibila, produs de Bioderma. Nu contine alcool, parfum, nu irita si imbunatateste aspectul tenului.
Sebium H2O este demachiantul corespunzator pentru tenul gras/acneic.
Curata tenul, fara sa-l agreseze.

11 comentarii:

Anonim spunea...

E urmatorul pe lista de cumparaturi. Am folosit Avene si Vichy, fara efecte insa.:(

Raluca spunea...

Vichy Normaderm s-a dovedit a fi departe de ceva revolutionar in caz de acnee in stare medie spre avansata(cu exceptii, evident). In cazul Biodermei exceptiile sunt de partea insuccesului. Eu va doresc sa nu fiti o exceptie:)

Anonim spunea...

Produsele din gama BIODERMA sunt foarte bune.

Anonim spunea...

Produsele din gama BIODERMA sunt foarte bune.

Anonim spunea...

Laboratoarele Bioderma au un produs nou pentru acneea inflamatorieL Sebium AI

gia spunea...

Produsele ,, bioderma''sunt foarte bune le folosesc de 2 ani, dupa ce mi le-a recomandat un medic dermatolog din cluj!am avut mari probleme cu tenul, dar de cand la folosesc sunt foarte bine!!incercati-le merita!

Anonim spunea...

Buna, mie imi apar cosuri in special inaintea mentruatiei. Am folosit un timp o crema de la Cosmetic Plant cu ulei de salvie si sulf ce mi-a facut un MARE bine, dar ulterior mi se inrosea zona tratata si am fost nevoita sa renunt la ea. Apoi am folosit unt de macadamia 100% organic(nu gasisem la momentul respectiv unt shea- e mai bun)ceea ce si aceasta mi-a imbunatatit vizibil tenul. Momentan de 2 saptamani folosesc "alifie cu galbenele combinata cu ulei de catina"- Butas Ioan- Poienii de Jos. Aceasta alifie este cel mai bun produs folosit pana acum si datorita ei am tenul mai curat ca oricand. Tin sa am repet si anume ca nu sufar de o acnee grava ci mai usoara. Eu am achizitionat-o in aceasta vara din Constanta "Satul de vacanta" si a costat 15 ron, dar au si site de unde puteti comanda. Eu sunt foarte multumita de produs. Sa aveti un ten frumos!

heidy spunea...

Eu ma demachiez cu.... lapte ! Da, lapte dulce. Este cel mai bun demachiant natural, degreseaza tenul, curata porii de praf, impuritati si sebum. Si asta dupa indelungi chinuri de a descoperi un demachiant necomedogenic pentru tenul tenul meu.

Ciprian spunea...

La mine nu a avut nici un efect Sensibio H2O. Sebium H20 e destul de bun in lupta cu secretia acuta de sebum!

Anonim spunea...

Eu folosesc Sebium H2O pe fata pentru ca am pielea grasa iar Sensibio H2O pe zona ochilor pentru ca am ochii foarte, foarte sensibili, se inrosesc, lacrimeaza, nu suport aerul conditionat si soarele...o lupta continua cu poluarea care e la tot pasul!

Masaj erotic Pitesti spunea...

Produsele sunt bune.

Acnee