sâmbătă, 29 decembrie 2007

Skinoren

Este o crema care contine acid azelaic, menita sa actioneze impotriva acneei. Forma de acnee asupra careia actioneaza Skinoren-ul este acneea vulgara.
In general, crema este bine tolerata de pacientii cu acnee, insa trebuie folosit pe o perioada de timp mai indelungata pentru a se observa rezultatele.
La inceputul tratament-ului cu Skinoren este probabil sa apara o iritatie locala a pielii, care, pe parcursul tratamentului dispare.
Daca aveti un ten sensibil insa, predispus la roseata, tineti cont de urmatoarele sfaturi:
- nu-l folositi inainte de baie/dus etc, deoarece Skinoren-ul aplicat pe fata reactioneaza cu vaporii de apa si tenul se irita(inroseste)
Pret Skinoren : aproximativ 30-40 RON, fiind disponibil in toate farmaciile.

34 de comentarii:

Anonim spunea...

e super .am folosit.incercati

EphemeralPassion spunea...

si eu am folosit skinoiren si pot spune ca nu am un ten sensibil deoarece ma dau cu tot felu de creme care iti usuca fatza pt acnee..si zinerit il foloseam si de 6 ori pe zi si nam patit ce am patit cu skinoren...mam spalat pe fata cu gel ivapur de la ivatherm iar apoi am aplicat skinoren in locul afectat..am avut mancarimi si ma ustura putin pielea insa dimineata cand mam uitat in oglinda mam speriat..pe portiunea data cu skinoren eram rosie ca si cum miar curge sange iar de durere nu puteam sa pun nici un deget.peste zi mi sa uscat foarte tare si mia trecut cam in 2 saptamani cu apa termala de la vichy si tot felu de unguiesti pt inmuierea pielii... :|

S spunea...

Si eu folosesc Skinoren de 2 saptamani. Mi-au trecut unele cosuri, mai bine zis s-au micsorat, dar nu au disparut in totalitate. Dr. dermatolog mi-s spus sa o folosesc 2 luni si sa pun doar in zona afectata. Mi se inroseste pielea si raman semn. Nu am avut la pubertate cosuri si am acum, dupa 10 ani :D.
EphemeralPassion iti lasa semne?

Anonim spunea...

eu inainte foloseam porduse de la cleanclear sau scrub de la avon iar in ultima perioada foloseam un gel e curatare de la bioten care pot sa zic ca imi facea o gramada de cosuri iar puroiu iesea la suprafata...acuma se poate sa fie si de la un fond de ten care l-am cumparat odata cu el nu se stie..in timpul ala fata mea se umpluse de cosuri si nu mai puteam asa ca m-am dus la un dermatolog care mi-a prescris o apa demachianta pt ten sensibil,pastile din 8 in 8 ore ,o crema de la farmacie shi SKINOREN.Inca le folosesc si pot zice ca se vad rezultate vizibile .Au mai ramas doar semnele si cosi f putini.Asa ca va recomand SKINOREN si adaug k ustura la inceput putin suportabil si te mananca pielea dar la fel suportabil .

Anonim spunea...

si eu am folosit zynerit...acum dr. mi-a recomandat Skinoren cu Avene, clear ac, crema
...dar imi usuca ingrozitor fata...deja o folosesc de 2-3 sapt si nu vad mare rezultate...decat k mai am un pic si-mi distrug complet fata...eu recomand tratament hormonal...cu anticonc. cat am luat nu am avut probl...doar in fc de perioada..aproape de menstruatie..

Anonim spunea...

va dati cu skinoren doar pe cosuri sau pe toata fata? va multumesc

Anonim spunea...

Salut ,
Ca orice produs trebuie sa stii si cum si cat sa te dai cu el ....

Daca te dai cu Skinoren si consideri ca pielea ta este prea sensibila pt el (te ustura ,roseata )exista varianta Skinoren Gel care este mai usor tolerat de piele ...incearca si te vei convinge

Anonim spunea...

Salut ,eu folosesc zinerit si skinoren si am o fata neteda fara cosuri si e adevarat prima oara cand le'am folosit am avut fata rosie dar dupa ceva timp mia trecut ....acum depinde si de tipul de piele ..ce'l mai bun sfat apelati la dermatolog doar el va poate zice ce sa folositi prt tipul d-voastra de ten ...

Anonim spunea...

an urma cu un an de zile am folosit si eu skinoren la prima abatere a anceput sa ma manace ffffffffffff tare fata si nu lam mai folosit mam dus la doctor si mia spuns ca e ceva normal pt ca el as asi face efectul si antradevar de atunci eu am anceput sal folosesc continu si mia facut foarte bn si al recomand si altor pers care au probleme cu acneea

Anonim spunea...

skinoren gel se da pe toata fata? sau numai pe locul unde apare cosul?

Anonim spunea...

skinoren crema se aplica pe toata fata. eu am fata foarte curata, dar mai imi apare cate un cos-doua poate de 2 ori pe an, moment in care devin disperata. fac tratament cu skinoren de un an de zile, il aplic doar seara iar dimineata foloseam sebium akn. de cateva zile am schimbat dimineata pe triacneal, care este mai puternica decat sebium akn si are rezultate incredibile.
dar, totul depinde de tipul de piele.
oricum, eu recomand sa consultati un dermatolog inainte, si nu uitati ca regimul alimentar si stilul de viata influenteaza in totalitate aparitia cosurilor. mie mi s-a recomandat fara dulciuri, fara ceapa si usturoi crude, fara hrean, mustar, ketchup, picante, fara uleioase precum arahide, nuci, seminte...
daca am putin grija, chiar functioneaza.
am urmat multe tratamente, daca vrea cineva sa ma intrebe ceva din experienta mea, ii stau la dispozitie

Anonim spunea...

Eu am incercat cu skinoren,si nu a avut deloc rezultate bune,ba chiar mai rau...pe langa faptul ca ma ustura fata si aveam mancarimi cand il aplicam,a doua zi vedeam cosurile mai accentuate:( :(.Mie nu mi-a facut bine deloc. Incerc cu zineryt,si vad ca e totusi cat de cat mai bine.Depinde de fiecare ten...

Anonim spunea...

buna...doctorul meu mi-a recomandat skinoren si ma intreb are rost sa incep tratamentu voi avea schimbari sau doar ma va ustura? ce ziceti? si vreau sa precizez k nu am un ten sensibil...cam cat timp ma va ustura? si in cam cat timp vor aparea primele rezultate pozitive? multumesc

Alexandra spunea...

Si eu folosesc Skinoren Gel recomandat de dermatolog..am 3 luni de zile..si merge foarte bine..la inceput ma manca..si am avut roseata..dar nu mai am nimic acum...il folosesc in continuare..

Anonim spunea...

buna... si eu folosesc de cca 2 saptamani skinoren gel, minoz capsule si un gel de curatare de la avene- clearance, in urma indicatiei de la medicul dermatolog. NU cunosc mare lucru, insa pielea nu ma ustura si nic nu am facut vreo alergie.

Anonim spunea...

Eu am folosit skinoren crema pt acneea de pe spate si a fost f buna, nu recomand tratamentul cu anticonceptionale deoarece dupa ce renunti la pastile iti reapar cosurile intr-o stare si mai avansata decat erau inainte :), va recomand sa nu va mai spalati pe fata cu apa si sapun, sa va demachiati doar, pt ca apa si sapunul usuca f tare tenul.

Anonim spunea...

Dupa aplicarea skinorenului, il las sa intre in piele sau se curata cu ceva?

Anonim spunea...

Asa cum bine spune si in prospect, este pentru ACNEE VULGARA!! Il folosesc, la recomandarea medicului, pentru cosurile de pe umeri si spate. Cu tenul stau foarte bine, am scapat de pustule cu ajutorul Isotrexin-ului, un gel foarte bun, am vazut rezultate intr-o luna, tot la recomandarea dermatologului. Nu mai folositi Zineryt pentru ca o data cu incetarea aplicarii, cosurile revin. Incercati Isotrexin.

Anonim spunea...

eu folosesc gel pentru ten gras de la ivapur si skinoren. dupa ce il aplic ma ustura si ma mananca fata,mi se inroseste,dar imediat cum il indepartez cu apa calda nu mai am nimic...depinde si de tenu` fiecarei persoane..acest unguent skinoren mi-a micsorat porii , care-i aveam mari si foarte inestetici

Anonim spunea...

Buna . Folosesc Skinoren crema de o saptamana si pot spune ca rezultatele sunt bune . Il aplic pe zonele cu acnee dimineata si seara ( pun putina crema deoarece se intinde foarte bine ) . In primele 2 zile ma ustura fata si mi se inrosea . Dar, aceste efecte au incetat treptat . Pot preciza ca nu-mi usuca tenul. Am folosit inainte de Skinoren, argila si effaclar . Argila m a ajutat o perioada , dupa care nu a mai avut efect . Effclar Duo in schimb ,nu m-a ajutat deloc! (dimpotriva mi-a inrautatit situatia. Mai pot preciza faptul ca ma confrunt cu o acnee vulgara si tratamentul cu Skinoren il fac la indrumarea medicului dermatolog . As recomanda tuturor sa incerce sa nu foloseasca automedicatia . La urma urmei nu pierzi nimic daca mergi la medicul de familie si ceri o trimitere la dermatologie .

Anonim spunea...

In cat timp dispare iritatia? Cam dupa cate zile dispare?

Unknown spunea...

isotrexin - daca aveti alergie la eritromicina ,nu il folositi! eu una cel putin,ma tratam de cosuri si am facut alergie p brate,sute de bubite care ma mancau ingrozitor! sfatul meu - nu va tratati de capul vostru ,un medic dermatolog stie f bn ce sa va prescrie.daca acneea totusi nu dispare dupa diferite tratamente,o analiza a sangelui este cea mai indicata! eu ma chinui de un an jumate ,am facut tratament cu isotrexin,zinerit,doxiciclina ( antibiotic ,care este foarte puternic si pot spune ca mi'a distrus ficatul si stomacul), niciunul nu a dat rezultate.azi am inceput un tratament cu zinc+seleniu( pastile)+ effaclar k laroche possay + skinoren.asta pana imi vor iesi analizele la sange.sunt f curioasa daca de data asta scap de acnee.tin sa mentionez ca am 28 d ani si niciodata nu am avut macar un cos p fata.
Succes !

Anonim spunea...

Folosesc skinoren gel de circa o saptamana la recmandarea medicului. In primele 2 zile nu am avut nimic. Dupa 2 zile a inceput sa ma manance putin fata cand ma dau cu el pebtru vreo 3-4 minute dupa aceea numai am nimic. Chiar se observa rezultatele insa ma dau cu skinoren in combinatie cu niste pastile recomandate tot de medic. Depinde de fiecare ten in parte cum reactioneaza.

ionela spunea...

Preparat ptr.ten sensibil acneic la produsele care contin alcool /ihtyol 0,6g/acid salicilic0,7g/rezorcina0,8g/metronidazol0,9g/rozelianeun tub si inainte te speli cu gel vitela ictogel.aplici preparatul pe pielea uscata bine nu stearsa de 2ori pe zi(d+s)
La baiatul meu de 14ani a avut succses.

ionela spunea...

Adresa lami_mu@yahoo.com

Anonim spunea...

Cand folositi SKINOREN folositi si un sapun de la ROCHE POSAY, nu va usaca piela dupa folosirea astei creme.

Anonim spunea...

Eu folosesc de 3 luni Skinoren iar rezultate sunt dar putine ...au inceput sa imi apara mai multe cosuri pe obraz in schimb pe frunte au trecut.Nu stiu ce sa fac.

Anonim spunea...

skinorenul se foloseste timp indelungat vb de peste 7 luni in cazul meu, scoate tot la suprafata si vindeca lent urmele (petele de la acnee). am folosit zero terapie ,adica demachiat dimin. si seara cu ulei jojoba s.au macademia eec din farmacii. Deci, da , apar mai multe cosuri la inceput, ustura putin dar cum am zis , scoate la suprafata tot. vindeca lent.

Anonim spunea...

Folosesc de 4 zile. Pana azi am avut doar mancarimi si usturime( suportabile) dar azi a inceput sa mi se inrosesaca fata rau! Asa a fost si la voi??

Unknown spunea...

Si eu am patit aproximativ acelasi lucru... skinoren.ul mi.a fost recomandat de dermatolog.. iar apoi cand i.am adus la cunostinta cele intamplate a spus sa folosesc un cortizon si am folosit hidrocortizon .. iar a 2a zi se vedeau diferente cum imi trecea si roseata si suprafata cu acnee . Dermatologul a spus ca el nu mi.a tolerat ziua din cauza soarelui si ca roseata e normala si e ca o exfoliere mai profubda... ceea ce face sa curete suprafata aceneica.
Stiu ca a trecut multi ani de cand a.ti scris asta.. dar poate va ajuta pe altcineva care il va interesa acest subiect.

Unknown spunea...

Skinoren Gel este sensibil la soare? Astazi am fost la dermatolog si mi-a recomandat mai multe creme si imi aduc aminte ca a precizat ca acesta se foloseste doar seara si doar pe acnee (pe fiecare cos in parte) , dar nu stiu daca de acesta a zis ca afectează daca il aplici, iar apoi daca ai voie sa faci contact cu soarele. Imi poti raspunde te rog?

Anonim spunea...

eu folosesc skinoren de 3 zile mi-sa inrosit pielea unde aplic gelul,folosesc seara, ziua folosesc mascryn acne emulsion ,cu asta se amelioreaza inrosirea chiar dispare pana seara

A.- Armina spunea...

Dacă folosești si alti acizi puternic precum AHA / BHA sau alti avizi activi si nu folosesti SPF, mai bine nu folosesti acizi pentru iti faci mai mult rău.
De la Zinerit pielea se sensibilizează foarte tare, mai ales dacă îl folosești mai mult de o singură dată/pe zi.
Dacă ti-ai sensibilizat in halul acesta tenul, e si normala reactia negativă avută. E nevoie de hidratare și calmare! Orice acid activ folosiți, asigurat-va că folositi SPF iar daca ati facut o exfoliere inainte, mai bine folosiți acid hiualronic, ceva cu rol hidratant sau calmant decât acizi sensibilizati.
Ah și... recomandarea cu DOAR PE ZONA AFECTATĂ nu se refera si la zona de lângă...

Gabriela spunea...

Bună ziua!
De 3 zile folosesc și eu skinoren dar nu-l mai suport mă ustură foarte tare,iar dimineața se vede unde mă dau cu el sunt foarte roșie și tot mă ustură ,înainte să-l aplic seara folosesc epiduo iar dimineta folosesc vrema de la avene ...ce ziceti să fac??

Acnee