sâmbătă, 29 decembrie 2007

Roaccutane

Acest medicament, Roaccutane, este considerat cel mai avansat in tratarea acneei.
Roaccutane este prescris de medicul dermatolog in cazurile de acnee severa, daca toate celelalte tratamente anti-acnee nu au dat rezultatele dorite.
Roaccutane este dat pacientilor care au acnee severa, in functie de numarul de kilograme.
Este posibil, ca la inceputul tratamentului cu Roaccutane sa observati o inrautatire a acneei, deoarece mai intai Roaccutane scoate mizeriile din interior, urmand vindecarea.
Durata tratamentului cu Roaccutane poate tine intre 3luni si chiar 1-1,5 ani, in functie de doza prescrisa.
Roaccutane provoaca multe controverse in lumea medicala din cauza efectelor secundare multiple, cum ar fi uscarea excesiva a buzelor(si a corpului), depresia, caderea parului, dureri stomacale, afectarea ficatului.
Desigur, aceste efecte secundare nu sunt simtite de toti cei care trateaza acneea cu Roaccutane, insa este bine sa le cunoasteti pentru a nu va speria daca acestea apar si a actiona impotriva lor.
Pe timpul tratamentului cu Roaccutane este indicat sa faceti toate analizele periodic, pentru a va asigura ca Roaccutane nu va afecteaza sanatatea.
Rezultatele Roaccutane-ului in tratarea acneei sunt foarte bune, iar daca efectele secundare nu ar afecta, in unele cazuri, sanatatea, Roaccutane ar fi considerat cel mai bun tratament anti-acnee.
Pret Roaccutane: destul de ridicat, peste 100 RON, insa pacientii care nu au inca varsta de 18 ani pot primi reteta compensata.

2 comentarii:

Anonim spunea...

de stafilococ puteti scapa destul de simplu cu Bactroban, dati pe google sa vedeti

http://www.micapublicitate.ro/anunt/vand_bactroban_crema_15g-1110924.html

Anonim spunea...

NU luati Roacutane in niciun caz, am luat eu si are efecte adverse puternice, cititi-le pe forumuri toate sunt adevarate, nici dermatologul nu a vrut sa mi-l prescrie insa am insistat eu , apoi am regretat. Mai nou am descoperit Isotrexin si e foarte bun.

Acnee